Activiteiten

Geregeld organiseren wij een opstellingenmiddag in Naarden. Op deze middag zullen we 2 opstellingen faciliteren. Met een groep van 8 tot 12 mensen doen we een familieopstelling. Voor de vraaginbrenger kan het een verhelderend inzicht geven in zijn of haar vraag. Door in de opstellingen met behulp van representanten als het ware een stem te geven aan personen of elementen die betrokken zijn bij het leven van de vraaginbrenger, kan met een andere blik gekeken worden naar dat wat in de onderstroom speelt en er voor zorgt dat bepaalde patronen blijven bestaan

Een opstelling is inzichtgevend; soms is het inzicht slechts een klein stapje, een andere keer een grote doorbraak.

Ook voor de representant kan het staan in de opstelling van een ander inzichten geven over het eigen leven.

Dus, heb je een vraag die je graag op een systemische manier wilt bekijken? Of wil je graag deelnemen als representant?

Kijk dan in onze activiteitenkalender naar een datum waarop jij zou kunnen en meld je aan voor een van de opstellingendagen door een mailtje te sturen met je naam en telefoonnummer naar Samenopstellen@gmail.com.

Voor het opstellen van een vraag rekenen we € 85,-. Voor de overige aanwezigen (representanten) € 20,-.

2-op-1 coaching

Ben je niet zo bekend met familieopstellingen of voelt het ongemakkelijk om een vraag in een groep met (vaak) onbekende mensen in te brengen, dan is het nu ook mogelijk om bij Samen Opstellen een 2-op-1 sessie te doen.

In deze sessie gaan we samen je vraag onderzoeken. Aan de hand van vloerankers stellen we de verschillende elementen behorende bij je vraag op. Eén van ons beide (Dianne of Wanda) zal je begeleiden in het gesprek en de opstelling. De ander zal als extra representant in het veld gaan staan om zo extra informatie uit het veld te halen.

In feite kun je vrijwel alles opstellen dus je vraag hoeft niet persé gerelateerd te zijn aan een familie issue.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en het tarief dat we hiervoor berekenen is € 95,-.

Mocht deze vorm van opstellen je aanspreken of wil je meer informatie ontvangen, klik dan op onderstaande groene balk en vul het formulier in.

Locatie:

De opstellingenmiddag vindt plaats in de grote zaal van Yoga Yvonne, Lambertus Hortensiuslaan 13E, 1412GV Naarden. (www.YogaYvonne.nl)

Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Aan de straat is voldoende ruimte om te parkeren als je met eigen vervoer komt (op zondag gratis).